緊急事態宣言についての留意事項 the State of Emergency

さて、1月8日から2月7日まで、1都3県で緊急事態宣言が発令されました。今回の緊急事態宣言では、大学を含む教育機関への自粛要請はないとのことですが、これまでと同様に、十分な感染症予防対策をお願いいたします。

詳細については、添付の資料をご覧ください。

As you may be aware, the Japanese Government issued a State of Emergency for Tokyo, Kanagawa, Chiba, and Saitama Prefecture from January 8 to February 7 to prevent the further spread of infection. Although the effects of the State of Emergency to the educational organization are few at this stage, all students and faculty members must, as previously, take necessary preventive measures.

For more detail, please read carefully attached file.

緊急事態宣言に際しての留意事項